روز های نحس برای ازدواج ه روزهایی هستند؟
ازدواج پیوند مقدس زناشویی در فرهنگ ما ایرانی هاست در فرهنگ ما و طبق اعتقاد پیشینیان روزهایی وجود دارد که برای ازدواج خوش یمن نیستند و به عبارتی این ازدواج در این روزها نحس است!
اگر برایتان جالب است بدانید پیشینیان ما کدام روزها را برای نحس میدانستند در ادامه همراه این مطلب از سوربان باشید تا روزهای نحس برای ازدواج را برایتان شرح دهیم و همچنین علت اینکه پیشینیان اعتقاد داشتند این روزها برای ازدواج نحس هستند را نیز با هم بررسی کنیم.
در این روزها ازدواج نکنید نحس است!
- روزهای سه شنبه و چهارشنبه : برخی بر این باورند که شروع و استارت کارهای مهم مانند ازدواج و تشکیل زندگی در این دو روز هفته شگون ندارد و نحس است.
شب های جمعه : برخی دیگر نیز بر این باورند که ازدواج در شب های جمعه نیز نحس است و برای زوجین بدیمنی به بار میآورد.
چرا برخی روزها برای ازدواج مناسب تر از دیگر روزها تصور میشوند؟
طالع بینی : یکی از قدیمی ترین روش های پیش بینی آینده که نقش مهمی در شکل گیری این باور ها داشته است طالع بینی است ، بسیاری معتقدند که ستارگان و سیارات بر زندگی آنها تاثیرگذارند و انتخاب زمان مناسب برای ازدواج شانس موفقیت در زندگی مشترک را افزایش میدهد.
خرافات و سنت ها : برخی از این اعتقدات نیز ریشه در سنت ها و خرافات دارد برای نمونه برخی معتقدند ازدواج در برخی ماه ها و برخی روزهای هفته نحس و بدشگون است.
روانشناسی : بعضی از روانشناسان بر این باورند که این ریشه این باور ها ممکن است به دلیل نیاز انسان به کنترل و پیش بینی آینده داشته باشد. و انتخاب بهترین زمان برای ازدواج به افراد حس اطمینان و آرامش میدهد.
آیا این باور ها واقعیت دارد؟
با وجود ریشه های عمیق این باور ها اما هیچ گونه مدرک علمی برای اثبات این ماجرا که انتخاب زمان مناسب برای ازدواج موجب موفقیت آن ازدواج میشود و بالعکس وجود ندارد.
ازدواج مهمترین تصمیم زندگی هر شخصی است که موفقیت یا شکست آن به عوامل متعددی بستگی دارد، عواملی مانند : عشق، احترام متقابل، تعهد، وجود تفاهم و تلاش دو طرفه برای ساختن یک زندگی مشترک عالی بسیار تاثیرگذار تر و مهمتر از انتخاب زمان عروسی است.
چرا هنوز هم خیلی از افراد به این باور ها معتقد اند؟
- فرهنگ و جامعه : شاید یکی از دلایل مهم اینکه هنوز هم برخی افراد به این باورها و خرافات معتقدند این است که این گونه باور ها به بخشی از فرهنگ و هویت جامعه ما تبدیل شده است و از نسلی به نسل دیگر منتقل شده اند.
- ترس از آینده : از دیگر دلایل اینکه هنوز هم به این باور ها اعتقاد داریم ترس از شکست در زندگی مشترک و نیاز به اطمینان خاطر برای موفقیت در ازدواج و زندگی مشترک است.
- تفکر انتقادی : به جای اتکا به باورهای سنتی، باید با استفاده از تفکر انتقادی و منطق، تصمیمگیری کنیم.
- مشاوره: مشورت با مشاوران ازدواج میتواند به زوجها کمک کند تا تصمیمات آگاهانهتری بگیرند.
- توجه به عوامل مهم: به جای تمرکز بر زمان ازدواج، باید به عواملی مانند شناخت متقابل، اهداف مشترک و آمادگی برای زندگی مشترک توجه کنیم.
کلام آخر
در آخر باید خاطر نشان کنیم که ، تصمیمگیری در مورد ازدواج یک تصمیم شخصی است. هر فرد باید با توجه به شرایط و باورهای خود تصمیم بگیرد. اما مهم است که بدانیم که موفقیت در زندگی مشترک به عوامل بسیار بیشتری از زمان برگزاری مراسم بستگی دارد.