کفپوش پی وی سی (PVC) به دلیل ویژگی هایی مثل قابلیت شستشو، نصب آسان و بدون تخریب و همچنین تنوع بالا در طرح و رنگ در دکوراسیون داخلی کاربرد زیادی دارد؛ مانند محیط های مسکونی، دفاتر کار، محیط های تجاری، مراکز آموزشی و ...
این متریال کفپوش از جنس پی وی سی (یک نوع پلاستیک مقاوم و انعطاف پذیر) ساخته شده که با ضخامت های 2 و 3 میلی متر در ابعاد مختلف مثل 60 × 60 سانتی متر و 20 × 120 سانتی متر در بازار عرضه می شود و با تنوع بالای طرح و رنگ (طرح چوب، پتینه ای و سنگی) قابلیت هماهنگ شدن با هر دکوراسیونی را دارد.
مدل های با ضخامت 2 میلی متر معمولا برای محیط های مسکونی پرتردد و اداری کم تردد پیشنهاد می شوند اما مدل های با ضخامت 3 میلی متر که لایه ضدخش قوی تری دارند، علاوه بر اینکه برای منازل مسکونی و محیط اداری قابل استفاده هستند، برای محیط های با تردد بالاتر (مثل فروشگاه ها و محیط های تجاری) نیز گزینه مناسبی به شمار می آیند.
کاربرد کفپوش PVC در خانه؛ از نشیمن تا آشپزخانه
یکی از کاربردهای اصلی این متریال برای پوشش کف محیط های مسکونی است که در قسمت
های مختلف مثل اتاق خواب ها، نشیمن، راهرو و ... مورد استفاده قرار می گیرد. برای فضای نشیمن، کفپوش های طرح سنگ یا طرح چوب گزینه مناسبی به شمار می آیند و نمای زیبایی به محیط می بخشند. همچنین برای فضای اتاق خواب و راهروها می توان با مدل های طرح پتینه ای یا طرح چوب، نمای مدرن و گرمی ایجاد کرد.
در محیط مسکونی می توان از هر دو نوع کفپوش پی وی سی (ضخامت 2 و 3 میلی متر) استفاده کرد که هر دو مدل برای میزان تردد محیط های مسکونی مناسب هستند و از دوام و طول عمر بالایی برخوردارند.
این مدل کفپوش به دلیل جنس پی وی سی، دارای مقاومت بالایی در برابر آب و رطوبت می باشد و برای فضاهای در معرض شستشو، مثل آشپزخانه، گزینه ای ایده آل محسوب می شود. اما در نظر داشته باشید برای پوشش کف سرویس بهداشتی و حمام قابل استفاده نیست و احتمال نفوذ آب به زیر تایل های کفپوش وجود دارد که در نهایت باعث بلند شدن تایل ها خواهد شد.
مزایای کفپوش PVC برای دفاتر و محیط های اداری
این متریال پوشش کف یکی از بهترین انتخاب ها برای محیط های اداری مثل دفتر کار، اتاق جلسات، اتاق کنفرانس، مراکز آموزشی، سالن های آرایشی، مزون ها و ... شناخته می شود.
از مزیت های کفپوش PVC برای محیط اداری می توان به نظافت آسان اشاره کرد که باعث کاهش هزینه های که نظافت می شود. علاوه بر این کفپوش های طرح پتینه ای یا سنگی، می توانند نمای مدرن و حرفه ای در فضای کار ایجاد کنند.
در این محیط ها، هر دو مدل کفپوش پی وی سی (ضخامت 2 و 3 میلی متر) کاربرد دارند اما در صورتی که میزان تردد در فضا زیاد باشد، پیشنهاد می کنیم از کفپوش های با ضخامت 3 میلی متر استفاده کنید که لایه ضدخش مقاوم تر و دوام بیشتری دارند.
کفپوش PVC برای فروشگاه و فضاهای پرتردد
از جمله متریال های پرطرفدار برای پوشش کف محیط های تجاری و فروشگاه ها، می توان به کفپوش PVC اشاره کرد. این متریال در طرح های پتینه ای و سنگی برای این فضاهای رسمی، جلوه ای حرفه ای ایجاد می کنند.
ایجاد نمای یکپارچه و بدون درز بعد از نصب و همچنین قابلیت شستشو مداوم و روزانه از مزیت های اصلی این مدل کفپوش در محیط های تجاری و فروشگاه ها به شمار می رود.
در محیط های تجاری که میزان تردد بالا می باشد، کفپوش های پی وی سی با ضخامت 3 میلی متر گزینه مناسب تری به شمار می آیند. این مدل ها دارای لایه ضدخش 400 میکرونی می باشند و از مقاومت مناسبی در برابر خش و تردد برخوردارند.
کفپوش PVC برای بازسازی بدون تخریب
از ویژگی های کفپوش پی وی سی که باعث شده گزینه مناسبی برای بازسازی شناخته شود، می توان به وزن سبک، نصب آسان و بدون نیاز به تخریب و همچنین قیمت مقرون به صرفه اشاره کرد.
برای نصب کفپوش پی وی سی نیازی به تخریب متریال قبلی نیست و می توان تایل ها را با زیرسازی مناسب، بر روی سنگ، موزاییک یا سرامیک های قبلی اجرا کرد. این ویژگی باعث می شود هزینه های تخریب کاهش یافته و پروسه بازسازی سریع تر انجام شود.
هنگام بازسازی آپارتمان های قدیمی، محدودیت هایی درباره افزایش بار مرده ساختمان وجود دارد و هر متریالی قابل استفاده نیست. برخلاف کفپوش های سنگی و سرامیکی که وزن زیادی دارند و باعث افزایش بار مرده ساختمان می شوند، کفپوش PVC وزن سبکی داشته و هنگام بازسازی منزل، وزن و فشار قابل توجهی به ساختمان وارد نمی کند.
همچنین این مدل کفپوش که از ضخامت کمی برخوردار است، بعد از نصب تاثیری بر ارتفاع کف نداشته و باعث ایجاد مشکل در باز و بسته کردن درب ها نخواهد شد که این موضوع در بازسازی ها یک مزیت کلیدی محسوب می شود.